Default welcome msg !

Beklager, kurven er tom.

Oksefilet tilbud

Der er altid oksefilet på tilbud

Det er ikke svært at finde oksefilet på tilbud i dagligvarehandlen. Som forbruger fristes vi ofte af gode tilbud, eller rettere af lave priser. Det ville også være en okay målsætning, hvis en oksefilet var af samme kvalitet hver gang, ligesom fx en iPhone.
Forudsætningen for at forbrugeren synes, en oksefilet er god, er at den er mør, saftig og smagfuld. Der er to parametre der har indflydelse før disse kriterier opfyldes: – råvaren og tilberedningen.

Råvaren

Hvor sider oksefileten? Mellem skulderen og lænden op langs begge sider af rygsøjlen. Oksefileten kan du sammenligne med en svinekam, da de begge sidder samme sted på henholdsvis koen og grisen.

Kvægrace, foder, opfodring, alder og slagtemetode er bare nogle af de parametre der har indflydelse på kvaliteten.

 

Tilberedning af oksefilet- find en god opskrift:

Der er ubeskrivelig mange måder at tilberede oksefilet på. Det er desværre ikke svært at ødelægge en god oksefilet, så sørg for finde en god opskrift, og følg den, indtil du bliver rutineret nok til at eksperimentere selv.

 

Billig oksefilet af høj kvalitet

Dansk oksekød er ikke billigt. Det meste og bedste danske oksekød bliver eksporteret. Hos SlagterShoppen.dk køber vi derfor kun enkelte partier dansk okse- og kalvekød. Vi mener, at danske forbrugere får mere for pengene ved at købe oksekød fra oversøiske lande, som Australien, USA, Brasilien, Uruguay etc. Disse lande leverer udelukkende oksekød fra fritgående kødkvæg, og det er meget billigt i forhold til det danske.

Når det gælder billigt oksekød til hverdagsbrug, får vi varerne hjem fra europæiske lande såsom Holland, Tyskland, Frankrig, Portugal og Danmark. Vi handler kun med leverandører, der kan sikre friske varer og en ensartet kvalitet.

 

Rødt kød er sundt

Der har været en del debat om, hvorvidt rødt eller hvidt kød er sundest. Når det gælder om at tabe sig, viser nogle undersøgelser, at det er lige godt. Andre undersøgelser konkluderer, at rødt kød er sundere end kylling.

Et forsøg på Universitetet for Miljø- og Biovidenskab i Norge, der har analyseret fedtsyresammensætningen i kyllingekød, konkluderer f.eks. at det røde kød er sundere end kylling. Hvis kyllingerne har fået almindeligt kraftfoder, har de et højt indhold af omega-6-fedtsyrer, mens indholdet af omega-3-fedtsyrer er lavt. Generelt får vi for meget omega-6 og for lidt omega-3, og oksekød vil derfor være et sundere valg. Vil man være sikker på at få nok omega-3, bør man dog supplere oksekødet med fisk et par gange om ugen.

Se også vore andre lækre udskæringer af oksekød. Eksempelvis friskhakket oksekød, færdigmodnet okse striploin, eller lækre peberbøffer af oksefilet.

FRI FRAGT I HELE DK

HJÆLP TIL DIN BESTILLING

SIKKER NETHANDEL

Logo Slagtershoppen

SLAGTERSHOPPEN ER MIDLERTIDIGT FLYTTET!

Besøg Lejre Mikropølsemageri og se de mange lækre produkter.

Besøg Lejre Mikropølsemageri

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Hold dig opdateret og få gode tilbud.

X